Este sitio web utiliza 'cookies' propias y de terceros para mejorar nuestro servicio y analizar estadísticas de navegación. Al continuar navegando aceptas el uso que hacemos de las 'cookies'. Puedes cambiar la configuración en tu navegador siempre que lo desees. Aceptar

Escola Bressol

El servei d'Escola Bressol té per objectiu ajudar a les famílies a conciliar els seus horaris laborals amb la seva vida familiar. Per tot això, podeu deixar els vostres infants a càrrec de persones altament qualificades que vetllaran pels vostres fills i els estimularan a partir d'un model pedagògic fonamentat en el joc.

Les nostres instal·lacions estan adaptades a les necessitats d'infants a partir de quatre mesos. Disposem d'una classe per cada tram d'edat, una per p0, una altra per p1 i una última per p2. Cadascuna d'elles està adaptada a les necessitats dels infants que hi assisteixen. 

 

 

Fes l'horari que et faci falta, nosaltres ens adaptem!

 

 

 

Mesures d'atenció a la divesitat i a infants amb necessitats educatives especials

A La Mainada comptem amb un programa específic per aquells infants amb necessitats específiques. Tenim un departament propi amb logopeda, psicopedagoga i psicòloga.

En el document que us presentem a continuació podreu trobar aquestes mesures.

 

ACTIVITATS EN LLENGUA ANGLESA

Aquesta escola ha implantat la introducció de la llengua anglesa en les seves programacions i a diari, de la mateixa manera que aprenem català i castellà alhora, és a dir, a partir del contacte simultani amb dues llengües. La mestra referent dirigirà les activitats tant en una llengua com en l'altra. Els nostres petits/es tenen la oportunitat de tenir el primer contacte amb una altra llengua de forma divertida i didàctica.

Sabeu que l'aprenentatge de diferents llengües en edats primerenques estimula el desenvolupament auditiu? Això ho fem per preparar i facilitar l'aprenentatge d'altres llengües en cursos posteriors. Qüestió molt important en els nostres dies.

 * A partir d'un any.

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

  • Estimulació de la intel·ligència a través del joc
  • Aprèn a parlar tot jugant
  • Piscina
  • Taller d'horta
  • Celebracions de les festes tradicionals
  • Taller de panellets, mona, galetes...

INSCRIPCIONS ON LINE CURS 2019-2020

Si vols formalitzar la pre-inscripció del teu fill/a a la nostra escola només cal que omplis el formulari adjunt i ens truquis o ens enviïs un correu electrònic per confirmar la plaça.

CALENDARI ESCOLAR 2019-2020

Aquí us pengem el nostre calendari escolar pel nou curs. Com podeu veure, comencem la primera setmana de Setembre i acabem el 31 de Juliol non stop ;) Durant els 11 mesos de curs oferim Escola Bressol en horari de 7:45h a 19h. Tot ajustat a les teves necessitats !